Ελλάδα

Πως θα βρεις την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου

Αν αναζητάτε ασφάλεια αυτοκινήτου για το αυτοκίνητό σας, τότε σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει τις δεκάδες επιλογές που έχετε από ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και τα διαφορετικά πακέτα καλύψεων που υπάρχουν στη διάθεσή σας για να επιλέξετε την ιδανική για εσάς και το όχημά σας ασφάλεια αυτοκινήτου!

Πως όμως θα επιλέξετε την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου που να ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες;

Η απάντηση είναι απλή και η λύση έρχεται μέσα από την σύγκριση τιμών στα ασφαλιστικά πακέτα και τις καλύψεις που προσφέρει η κάθε εταιρεία!

 

Σύγκριση της αγοράς και των διαθέσιμων πακέτων

Πλέον, στην εποχή του διαδικτύου, μπορείτε πολύ εύκολα να συγκρίνετε τα πακέτα και τις τιμές γύρω από την ασφάλεια αυτοκινήτου και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να δείτε τι προσφέρει η κάθε ασφαλιστική εταιρεία, στην οθόνη του υπολογιστή σας!

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς ποιες καλύψεις επιθυμείτε – πέρα από τις υποχρεωτικές εκ του νόμου – και να διαμορφώσετε ανάλογα το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας.

Πως όμως μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας έρευνα αγοράς γύρω από τις ασφάλειες;

Ο τρόπος είναι πολύ απλός! Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα asfaleies24.gr και εισάγοντας κάποια βασικά σας στοιχεία, όπως πινακίδα οχήματος, στοιχεία οδηγού, κτλ, βλέπετε άμεσα τις τιμές από παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και τι καλύψεις σας προσφέρουν!

Με τιμές όλες μπροστά στην οθόνη σας, μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών, παροχών και καλύψεων και να καταλήξετε άμεσα στην πιο συμφέρουσα για εσάς επιλογή!

 

Τρόποι για να μειώσεις τα ασφάλιστρά σου

Πέρα από τη σύγκριση τιμών και καλύψεων που σίγουρα θα σε βοηθήσει να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου, υπάρχουν κι άλλες έξυπνες κινήσεις που μπορείς να κάνεις ώστε να δεις ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση στην ασφάλεια που θα επιλέξεις!

Επιλέγοντας μεγαλύτερη διάρκεια συμβολαίου όπως εξάμηνη ή ετήσια, θα δεις ένα όφελος έως και 20% σε σχέση με τη μηνιαία ή τρίμηνη ασφάλιση!

Ειδικά στα ετήσια πακέτα η εξοικονόμηση που μπορείς να πετύχεις είναι πολύ μεγάλη και σίγουρα αξίζει!

Επιπλέον, μερικές εταιρείες προσφέρουν 12 άτοκες δόσεις στα ετήσια ασφάλιστρα – έτσι στην ουσία πληρώνεται κάθε μήνα τη δόση της ασφάλειας ενώ ταυτόχρονα κερδίζεται από την εξοικονόμηση λόγω ετήσιας διάρκειας ασφάλισης!

 

Πληρωμή εφάπαξ με κάρτα

Πέρα από τις εκπτώσεις στα ετήσια πακέτα, αρκετά ασφαλιστικά γραφεία προσφέρουν μια μικρή επιπλέον έκπτωση όταν πληρώνετε online το συμβόλαιο με κάρτα, την στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας.

Κερδίστε αυτό το επιπλέον ποσοστό έκπτωσης, απλά πληρώνοντας με κάρτα αντί για τραπεζικό έμβασμα ή μετρητά!

 

Όλα τα οχήμάτά σας σε μια εταιρεία!

Έχοντας όλο το στόλο σας σε μια ασφαλιστική εταιρεία, είναι πολύ πιθανόν να έχετε μεγαλύτερες συνολικές εκπτώσεις λόγω όγκου οχημάτων.

Αν στην οικογένειά σας βρίσκονται παραπάνω από 2 οχήματα, μπορείτε να τα μεταφέρετε στην ίδια ασφαλιστική εταιρεία και να εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις!

 

Τι ασφάλεια αυτοκινήτου να επιλέξω

Αν, κάνοντας την σύγκριση τιμών και πακέτων, έχετε μπερδευτεί με τις πολλές επιλογές που υπάρχουν και τα διαφορετικά πακέτα ασφάλισης, τότε πρέπει να κατηγοριοποιήσετε τις ανάγκες σας ώστε να επιλέξετε το ιδανικότερο πακέτο ασφάλισης για το δικό σας όχημα.

Αν το αυτοκίνητο που ασφαλίζετε είναι καινούργιο ή έχει μεγάλη αξία, τότε η μικτή ασφάλεια αποτελεί μονόδρομο για εσάς. Με τη μικτή κάλυψη το κεφάλαιό σας είναι προστατευμένο και δε θα βρεθείτε προ εκπλήξεως, ακόμα και σε ένα ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα.

Από την άλλη, αν διαθέτετε ένα αυτοκίνητο πόλης μικρής αξίας, η απλή βασική ασφάλεια αστικής ευθύνης θα σας καλύψει 100% τις ανάγκες σας.

Τη βασική ασφάλεια μπορείτε να τη διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε προσθέτοντας εξτρά καλύψεις και υπηρεσίες από την ασφαλιστική σας εταιρεία όπως ασφάλεια κλοπής, ασφάλεια για ζημιές από φυσικά φαινόμενα, αποζημίωση από ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα, κ.α.

Σε κάθε περίπτωση αν θυμάστε πως πλέον με την τεχνολογία να έχει εισχωρήσει στον κλάδο των ασφαλειών, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαμορφώσετε το δικό σας επιθυμητό πακέτο ασφάλισης και να ασφαλίσετε το όχημα ή την περιουσία σας μέσα σε ελάχιστα λεπτά online!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το